Fresh look for GHD

In a design that reflects the progressive direction of GHD in its multi-disciplinary consultancy fields, a new fit-out brings four generations together.

Situated at 999 Hay Street in Perth, GHD Woodhead’s new office fit-out caters to more than 500 staff.

Designed by the company’s very own Jozef Panak, GHD developed a dynamic workplace strategy that enhances teamwork and performance.

Shifting to a completely open workspace, the striking modern office aesthetic brings four generations together in a working environment that caters to all.

Spread out over seven levels, including a roof terrace, the new spaces provide an innovative work typology that promotes knowledge sharing, and encourage greater interaction between staff and efficiency of workflow.

Retrofit light fittings, material selections and communication technology were carefully selected for their high level of sustainability and innovation, allowing local and international colleagues to work in real time.

 

GHD Woodhead
ghdwoodhead.com